Sponsoring 

NH Facilitair is tevens sponsor van lokale goede jeugddoelen. Wij ondersteunen Scouting Die Wijcker Duinjaghers uit Beverwijk en Bouwstad Kennemerland uit Heemskerk.

Die Wijcker Duinjaghers Beverwijk

NH Facilitair sponsort vanaf 2024 scouting Die Wijcker Duinjaghers uit Beverwijk.
Scouting die Wijcker Duinjaghers is een leuke scoutinggroep in het scoutingduin in Beverwijk. Een hechte groep vrijwilligers/kaderleden zorgen er elke zaterdag weer voor dat de kinderen het naar hun zin hebben. Naast dat plezier een belangrijke rol is, proberen zij de kinderen altijd op een leuke manier dingen bij te brengen over onze omgeving, de natuur en de technieken die bij scouting worden gehanteerd.

Bouwstad Kennemerland

Bouwstad Kennemerland is voortgevloeid uit de vrijwilligers achter Bouwstad Meerestein, al jaren een begrip in Beverwijk en Heemskerk. In het voorjaar van 2021 is door de vorige organisatie: Stichting Welzijn Beverwijk, besloten dat Bouwstad Meerestein én Bouwstad Broekpolder beide niet meer zouden worden georganiseerd. 

De ondernemers achter NH Facilitair, tevens oud-vrijwilligers van Bouwstad Meerestein, waren van mening dat het fenomeen Bouwstad niet mocht verdwijnen. Daarom zijn wij eensgezind doorgestart als Stichting Bouwstad Kennemerland.  Bouwstad Kennemerland wordt volledig mogelijk gemaakt door vrijwilligers, er zijn geen betaalde medewerkers. Alle werkzaamheden worden naast gezin en baan/eigen onderneming uitgevoerd. Wij zijn volledig afhankelijk van giften, sponsoring, inkomsten uit de kaartverkoop en een kleine subsidie van Gemeente Heemskerk. Daarom zijn wij altijd op zoek naar extra steun in de vorm van giften of praktische zaken. 

Andere activiteiten

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor het reinigen van uw vloerkleed, vast tapijt, trap, meubels? Dan bent u bij www.tapijtreinigingnh.nl aan het juiste adres.

Tapijtreiniging NH is onderdeel van NH Facilitair.

NH Evenementenorganisatie & Decoratie (NH e.d.) is de creatieve tak binnen NH Facilitair. 

Hier bent u aan het juiste adres als u bijvoorbeeld zoekt naar een persoonlijke oplossing voor:

  • Het verzorgen van seizoensdecoratie
  • Het organiseren van evenementen of markten