Benieuwd naar onze eerdere werkzaamheden? Neem dan hier een kijkje. Regelmatig plaatsen wij nieuwe foto's. 

 

Diepreiniging garagevloer

NH Facilitair heeft deze garagevloer volledig mogen diepreinigen in opdracht van een VvE. Volgens de voorzitter van de VvE was de vloer minimaal 5 tinten lichter.  Al met al een bevredigende klus.

Corona en bijbehorende maatregelen.

Op 24 oktober 2020 zijn wij gestart met het aanbrengen van belijning in Winkelcentrum Wijkerbaan, in opdracht van de beheersmaatschappij. Op 26 oktober ronden wij af met het aanbrengen van pijlen die de looprichting benadrukken.

Met deze aanpassingen hopen wij het winkelend publiek op een veilige manier te kunnen begeleiden tijdens het bezoek aan het winkelcentrum. Met het oog op het komende seizoen vol feestdagen is het van groot belang dat iedereen zijn/haar boodschappen op een verantwoorde manier kan doen. De komende weken zal de huidige indeling worden beoordeeld op functionaliteit en werkbaarheid. Eventuele aanpassingen kunnen dan voor de drukste periode van het jaar worden nog uitgevoerd.

Onkruid verwijderen parkeerterrein Alkmaar

Deze parkeerplaats had flink last van onkruid. Door de inzet van een onkruidborstelmachine ziet het parkeerterrein er weer keurig uit.

Periodieke reiniging Winkelcentrum Wijkerbaan

Sinds 2018 zijn wij in het bezit van een eigen hoogwerker. Hiermee stijgt ons werk naar grote hoogten!

Afscheidscadeautje van een stagiair. 

Ook op zoek naar een stageplaats? En heb je geen zin in standaard werk, waarbij je vooral leert hoe je koffie moet zetten? Neem dan contact op met ons. Je leert natuurlijk veel over schoonmaakwerk en glasbewassing, maar ook over aanvullende taken zoals het beheer van sprinkler- en brandmeldinstallaties, tapijtreiniging, communicatie met klanten én opdrachtgevers, huismeesterschap, decoratie en nog véél meer.

Stage lopen bij schoonmaakbedrijf NH Facilitair

Schoonmaakonderhoud & glasbewassing

Osmosezuiver water voor een streeploos glasoppervlak. 
Osmosewater (gedemineraliseerd water) heeft een zeer oplossend vermogen, waardoor vrijwel alle vervuiling loslaat en een schoon, streeploos oppervlak achterblijft. Osmosewater bevat géén kalk, mineralen of andere residuen, waardoor glasbewassing mogelijk wordt zonder zemen! Water zonder mineralen blijft namelijk niet aan het oppervlak kleven, met andere woorden: geen vlekken van druppels. Met onze installatie kunnen we sproeien (in geval van zeer ernstige vervuiling ook met reinigingsmiddel) borstelen en naspoelen. Omdat de installatie in al onze bussen kan worden geplaatst, zijn wij zeer mobiel en vrijwel overal inzetbaar. Door het lange telescoopsysteem is het mogelijk om meerdere verdiepingen te reinigen. Maar ook grotere hoogtes zijn geen probleem dankzij onze eigen hoogwerker.
Met een speciaal ontwikkelde zachte borstel kunnen we samen met de ramen ook uw kozijnen en gevelbeplating  reinigen.  

 

Natuurlijk is dit systeem niet overal inzetbaar. Daarom zijn wij ook nog steeds zeer bedreven in het "ouderwetse lapwerk."

Huisontruiming

Dhr. "D" was een bejaarde heer met zowel fysieke als mentale problemen. Dit uitte zich in de onmacht om het huis schoon te houden. Tevens had meneer een verzameldrang, en veel moeite om afstand te doen van zaken. NH Facilitair heeft de woning ontruimt en schoon opgeleverd aan de woningbouwvereniging.

Hier volgt een reportage van voor, tijdens en na de ontruiming en schoonmaak.

Let op: De volgende foto's kunnen als schokkend worden ervaren.

Assistentie bij verhuizing, ontruiming

Mevr. "B" was een oudere dame die probeerde zelfstandig haar omvangrijke verzamelingen te verhuizen naar een nieuwe woning, maar daar wegens gezondheidsklachten niet in slaagde. NH Facilitair heeft geholpen met het verhuizen, leegruimen en schoonmaken van de oude woning. 

Hier volgt een reportage van de werkzaamheden. Zaken die niet mee hoefden naar de nieuwe woning zijn gerecycled of geschonken aan de kringloopwinkel.